Eilen oltiin agilityharjoituksissa. Paikalle saapui myös siskoni kameran kera. Ihan kiva juttu! Saatiin todistusaineistoa Inkan osaamisesta ;) Siskon paikallaolo aiheutti kylläkin pientä "harmiakin". Inka ja Henni (Inkan treenikaveri hovawart rodultaan) kun eivät millään pysyneet "housuissaan" vaan olisivat aina välillä käyneet tervehtimässä kuvaajaa.


Hyppy!


AAaaaa! (emäntä oli pakko rajata pois, sen verran hirveen näköinen oli)


No mutta hei, kukas se tuolla on!!! Ja ohjuksena kuvaaja Suskin luo :)

Tänään hurautimme autolla Lännen vinttikoirat ry:n järjestämiin maastojuoksuharjoituksiin. Oltiin kesän ensimmäisissä harjoituksissa ja samalla viimeisissä. Illan harjoituksen jälkeen kun on kesätauko. Inka kävi ihan kuumana ja juoksi ohjuksena vieheen perässä. Juoksu näytti tänään hyvältä. Pitänee jatkaa hommaa kesätauon jälkeen!

Nautimme tänään myös kesästä takapihalla. Otimme Kaapon mukaan valjaisiin ja kaveri pääsi ulos haistelemaan kesän tuoksuja. Pihapiirin linnut ilmeistyivät heti lähipuihin räksyttämään. Eivät näköjään pitäneet kissan näkemisestä. Toinen kissamme Vili ei ulkoilusta nauti ja häipyikin saman tien maisemista kun näki valjaat ;)


Inka seuraa silmä tarkkana Kaapon touhuilua!