Eilen oltiin Inkan kanssa kevään ensimmäisissä agiharjoituksissa. Meidän ryhmää ohjaa Johanna. Paikalla oli kaksi koirakkoa, joten saimme tiivistä opetusta. Meillä oli Inkan kanssa aluksi ongelmia lähdön kanssa. Tytöllä oli niin kiire radalle ettei millään olisi odottanut käskyäni. Alkutäpinöistä kun selvittiin, niin homma alkoi sujumaan. Hiki tuli ja meillä oli tosi mukavaa!

Helatorstain kunniaksi lähdimme Poriin Suomen Collieyhdistys ry:n Satakunnan alajaoston järjestämään mätsäriin. Aurinko ja melkeinpä helteinen keli sai ihmiset liikkeelle. Aikuisia maxi koiria ilmoittautui reilu kolmekymmentä. Tarkoitus oli harjoitella jälleen kerran Inkan kanssa kehässä liikkumista. Parikisassa Inka oli hermostuneen oloinen eikä meinannut pysyä aloillaan. Saatiin sininen nauha.

Sinisten kehässä homma kuitenkin sujui hyvin. Sain namupalan kanssa Inkan huomion itseeni ja liikkeelle lähtö ja liikkuminen sujuivat suhteellisen hyvin. Inka ei jojoillut kuin pari kertaa. Inka myös seisoi tyynen rauhallisesti kehässä ja tuloksena sinisten neljäs sija :)


Huh, tuli siinä kierrettyä kehä pariin kertaan ilman jojoilua :)


Kilpakumppanimme - palkintona tänään lelupallo ja puruluu sekä hieno ruusuke


Voi että ku kauniit hymyt ;)   (kuvat otti Taina)