Jihuu, kauan odotettu Rauma Show kutsui aamulla. Oltiin Inkan kanssa tehty kaikkemme eli harjoiteltu kotona ja mätsäreissä meidän ongelmaa eli kehässä liikkumista. Hyvillä mielin lähdettiin siis reissuun. Olimme ensimmäistä kertaa avoimen luokan kehässä. Avoimen luokan narttuja oli paikalla neljä. Ja mitäs sitten tapahtuikaan.

Inka liikkui ryhmässä suht hyvin, vain muutaman kerran pomppas. Pöydällä Inka oli levoton ja jäi varmaan huonoon asentoon. Itse en asiaa huomannut. Liikkuminen sujui hyvin. Tuomarina tänään Harto Stockmari ja arvosteluksi avo H. Tässä arvostelu "Narttumainen ilmava kokonaisuus, melko hyvä pää, toivoisin litteämmän kallo-osan, hyvä purenta, suora etuosa, hyvä runko, jossa hieman pitkä lanneosa, jyrkkä risti, hieman ylikulm. takaa, liikkuu melko hyvin."

Masentavaa! Keli oli mitä parhain ja saimme nauttia aurinkoisen lämpimästä sunnuntaipäivästä, mutta silti olin ihan maassa.  Vierustoverini yritti piristää minua, "Kaunis koira on, ensi kerralla kiinnitä huomiota seisomisasentoon. Ja minunkin whippettini ovat olleet valmiita vasta viisi vuotiaina". Eipä se paljoa siinä tilanteessa auttanut. Nyt vain kohti uusia haasteita ja ilmoittautumaan seuraavaan näyttelyyn.