Päivät ne pitenee pikkuhiljaa, ihanaa. Tätä vuotta ollaan jo eletty kohta kuukausi. Mitäs me sitten ollaan saatu aikaiseksi...

Kaapon kanssa käytiin uudelleen eläinlääkärissä ja siltä otettiin ohutneulanäyte peräaukossa olevasta patista. Jonkinmoinen kasvain siellä on. Asian tiimoilta oltiin yhteydessä ihan Helsinkiä myöden - sähköpostitse kylläkin. Leikkausta harkittiin, mutta totesin sen olevan sen verran riskaapelihommaa, että siitä ajatuksesta luovuttiin. Nyt Kaapo saa lääkettä, jonka pitäisi hidastaa kasvaimen kasvua ja lievittää mahdollisia kipuja. Ja mitä vielä. Jätkä on kuin uusi kissa. Juoksee pitkin kämppää kuin nuori kolli! Kaapo on kans alkanut bestiskaveriksi Inkan kanssa. Kaikkea sitä näkee ;)


Bestikset iltapäivätorkuilla :)

Inkan kanssa aloitettiin jouluviikolla agiharkat Teron (Agilityn lumoa) opissa Porissa. Kuusi harjoituskertaa on nyt takanapäin. Olin tosi tyytyväinen opetukseen. En osaa sanoa edistyttiinkö yhtään, mutta mukavaa oli. Minusta kyl tuntuu, että enemmän "vikaa" on ohjaajassa kuin koirassa - vaikka koirakaan ei niitä maailman helpoimpia ohjattavia varmaankaan ole. En tiedä tuleeko tästä touhusta koskaan mitään, mutta nyt pidetään taukoa ja odotetaan lumien sulamista. Sitten päästään kotikentälle touhuilee!


Inka ja Lempi  talvisissa leikeissä viime viikonloppuna