Olemme nauttineet ihanan lämpimästä kesästä. Emäntä on selvinnyt rankasta kesätyöstä ja vielä rankemmista rockfestivaaleista ;) Paluu arkeen on edessä ja koulukirjatkin on jo ehditty avaamaan. Äitee lukee mm. topografista anatomiaa, kliinistä fysiikkaa sekä säteilybiologiaa. Pertulla taasen alkoi viimeinen puristus eli ysiluokka. Olemme saaneet myös uuden "perheenjäsenen" josta kuva alla.


Uusi "perheenjäsenemme"

Suvun "vanhimmat" lähtivät juhlimaan merkkipäiviään Välimeren maisemiin ja me olemme asuttaneet kahta kotia nyt toista viikkoa. Hyvin on homma hoitunut, tulevathan Inka ja Tyyne hyvin toimeen keskenään. Kissat ovat kyllä hieman hämmästelleet meidän pikaista tulemista ja lähtemistä kotoa. Ja Tyyne on mielenosoituksellisesti kakkinut sisälle useaan otteeseen :(


Tyyne ja Inka metsälenkillä


Illanviettoa pergolassa - grillaamista ja kesäillasta nauttimista!

Syksyn agilityharjoitukset ovat myös alkaneet - alkoivat jo kaksi viikkoa sitten. Ryhmässämme on kuusi koirakkoa ja harjoittelemme maanantai-iltaisin. Ensimmäiset neljä kertaa ohjaajana toimii Suski ja loput neljä kertaa Tuula. Harjoitukset ovat menneet vähän niin ja näin. Välillä tuntuu, että tästähän tulee jotain kunnes taas palataan ja lujaa maan pinnalle.

Syksyn tavoitteina meillä on Inkan kanssa hioa keppejä ja harjoitella rengasta sekä irtaantumista. Myös eteenmenoa ja kiertämistä pitää harjoitella. Onpa siinä hommaa kerrakseen! Olimme tänään aamutuimaan kentällä harjoittelemassa keppejä ja rengasta. Mukana oli myös Tyyne joka pääsi kentälle näyttämään taitojaan. Olisittepa nähneet miten tyytyväinen mummeli oli :)


Mitäs me agileeraajat :)