Käytiin päivällä Inkan kanssa agikentällä harjoittelemassa. Suski oli kiltti kun tuli hieman valmentamaan meitä. Ensin otettiin yksittäin putkea, keinua ja rengasta. Sitten pidettiin pieni tauko ja sen jälkeen otettiin hyppyjä ja putkea eri versioina. Lopuksi vielä kepit. Mikäs meidän oli harjoitellessa kun kelikin suosi.

Käytiin välillä kotona syömässä ja sitten hypättiin taas autoon, Perttu mukaanlukien, ja ajettiin Puurijärvellä sijaitsevalle Kärjenkallion lintutornille. Inka kipitti hienosti viimeiselle välitasanteelle ja sitten vasta äkkäsi, että nyt ollaan korkealla. Otin plikan syliin ja kiivettiin viimeiset raput ylätasanteelle. Tiirailimme lintuja kiikarilla ja silmiimme osui joutsenia ja sorsia (tai jotain vesilintuja). Olisi tosi hienoa omistaa kunnon kiikari ja kamera!


Inka kuuntelee ohi lentävien joutsenten tööttäilyä

Meillä oli eväät mukana ja nautimme kuumasta kaakaosta ja kekseistä lintutornin ylätasanteella. Kun eväät oli syöty kiikaroimme vielä hetkisen. Sitten kaappasin Inkan syliin ja sillä lailla mentiin melkein alas saakka. Isomman koiran kanssa olisi ollut hieman hankalampaa ;) Kiva reissu tuli tehtyä, vaikka ei sitä merikotkaa nähtykkään!


Mikäs se tuolla lentää?